Busje huren

Een ruime bus of verhuiswagen huren in Bergschenhoek!

Ga je naar een andere woning verhuizen of heb je zakelijk iets te vervoeren? Dan huur je bij Autohopper autoverhuur in Bergschenhoek voor een scherpe prijs een bus. Wij hebben in onze huurvloot een brede range aan bestelbussen in diverse formaten. Van een kleine bestelauto met een inhoud van 3m3 (bijv. Peugeot Partner) tot een grote bakwagen met elektrische laadlift met een inhoud van 20m3 (handig voor verhuizingen of het vervoeren van zware spullen). En in al onze bussen mag je gewoon met een normaal B-rijbewijs rijden. Lekker handig toch?

Zo heeft Autohopper voor jouw klus altijd de juiste bus!

Klik hier voor online reservering en info

Heb je liever telefonisch contact? Bel 010-4189513

Wil je een bestelbus huren maar toch niet teveel geld uitgeven en zonder addertjes onder het gras? Dan ben je bij Autohopper autoverhuur in Bergschenhoek aan het juiste adres. Autohopper is een landelijke verhuur formule met meer dan 110 vestigingen in het land. Autohopper is no-nonsense autoverhuur en maakt het voor iedereen mogelijk om eenvoudig een jonge representatieve auto of verhuisbus te huren.

Wil je meer informatie over onze bestelbussen of heb je maatwerk nodig? bel dan gerust contact op met onze verhuurafdeling tel: 010-4189513

Hoe werkt de laadlift van de bakwagen ?

Waar vindt je ons? Kom je  uit Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Pijnacker of Zevenhuizen? Dan kan je ons makkelijk vinden aan de Bergweg-Zuid 92A in Bergschenhoek. (Autobedrijf Leo van der Wel)

HomeBusje huren