Werkplaats

In onze werkplaats kun je terecht met alle merken auto’s. Wij durven wel te zeggen dat wij het beste alternatief voor een merkdealer zijn. Wat je auto ook nodig heeft, wij kunnen alle reparaties aan je auto uitvoeren, het onderhoud en de APK verzorgen. Heb je een hele jonge of nieuwe auto? Geen probleem, de fabrieksgarantie van je auto blijft gewoon behouden.

Hoge kwaliteit voor een gunstige prijs

De onderdelen die we voor je auto gebruiken zijn van de beste kwaliteit en met een gunstige prijs. Ook kunnen wij garanderen dat je bij ons niet teveel betaald. Ons uurtarief ligt gemiddeld 15% tot 20% lager dan bij een dealerbedrijf.

Kennis en ervaring

Je auto is in goede handen bij onze ervaren monteurs. Zij gaan regelmatig op bijscholing om de nieuwste kennis en technieken te leren. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur en software om ook de elektronica in je auto uit te lezen. Dus ongeacht het merk of leeftijd van je auto, zelfs met een nieuwe, elektrische of hybride auto kun je bij ons terecht.

Open en transparante werkwijze

Als jij je auto brengt voor onderhoud of reparatie, stellen we eerst een diagnose. Hierbij kijken wat nodig is om te vervangen om een veilige auto te garanderen, en wat geadviseerd wordt om weer een jaar zorgeloos te kunnen rijden.

Wij geven je een optimaal advies, maar jij beslist wat wij voor je gaan uitvoeren. Versleten of kapotte onderdelen die worden vervangen mag je altijd bekijken. Hier doen wij niet moeilijk over.

HomeWerkplaats