Onderhoud

Waarom heeft mijn auto onderhoud nodig?

Elke auto heeft jaarlijks onderhoud nodig, het is een investering wat zich altijd uitbetaald.

  1. Het voorkomt pech en onverwachte reparaties.
    Regelmatig onderhoud sluit geen pech uit, maar je hebt er wel veel minder kans op. Regelmatig onderhoud is een stuk preventie waardoor je grote en dure reparaties kunt voorkomen. Goed onderhoud scheelt dus kosten op de lange termijn.
  2. Je auto blijft meer geld waard.
    Er komt een moment dat je een nieuwe of andere auto wilt kopen. Je zult een hoger inruilbedrag krijgen als je een goed onderhouden auto inruilt. Ga maar eens bij jezelf na: wil jij een auto kopen waar slecht voor gezorgd is?
  3. De eventuele fabrieksgarantie of coulance regelingen blijven behouden.
    Om voor fabrieksgarantie in aanmerking te komen stelt de fabrikant als eis dat de auto is onderhouden volgens fabrieksvoorschrift. Ook voor eventuele coulance regelingen na de fabrieksgarantie is dit een voorwaarde van de fabrikant.

Jaarlijks onderhoud voorkomt dure reparaties


Werkwijze onderhoud


Bij elke onderhoudsbeurt brengt de monteur samen met de service adviseur vooraf in kaart wat er aan de auto gebeuren moet. Dit noemen wij Onderhoud op maat. Heb je veel, of juist weinig kilometers gereden? Wij controleren de mate van vervuiling of slijtage van de onderdelen. Hierna geven wij een eerlijk en vrijblijvend advies. Vrijblijvend, omdat jij beslist wat wij mogen uitvoeren aan jouw auto.

Eerlijk en deskundig advies


Het eerlijke en deskundig advies van onze monteurs en service adviseur laat zien wat echt noodzakelijk is, maar ook wat eventueel ook nog even kan worden uitgesteld. Hierbij houden wij rekening met het onderhoudsschema dat de fabrikant voor jouw auto heeft opgesteld, zodat ook de eventuele fabrieksgarantie behouden blijft. Zo houdt je altijd zelf de regie in handen en kun je rekening houden met je eigen budget.
Kortom: advies op maat en geen verrassingen wanneer je je auto weer komt halen!

Maak nu een afspraak
HomeWerkplaatsOnderhoud